13 Kasım 2010 Cumartesi

Kastamonu Çekme Helvası


İnebolu'dan dönerken Başoğlu Pastanesi'nden aldığımız ve ilk defa tattığım bir lezzet Sepetçioğlu Çekme Helvası, biraz Saray Helvasını andırıyor ama daha güzel. Yanındaki ise Dağ Çileği Reçeli, kıpkırmızı minicik çilekler ama kıvamı biraz koyuydu, içindeki koruyucudan sanıyorum. O yüzden Kastamonu'ya özel kuşburnu marmelatını daha çok beğendim. İnebolu'ya veya Batı Karadeniz'e yolunuz düşerse çekme helvası ve kuşburnu marmelatının tadına bakın derim.

2 yorum:

  1. HAYIRLI BAYRAMLAR CANIM
    SEVGİLERLE....

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ediyorum canım, senin de geçmiş bayramını tebrik ediyorum, sevgiler..

    YanıtlaSil